Media

House of Fame: Άνω Κάτω Μαριάννα και Βένια για τα... μάτια του Στέφανου!

Gossip-tv Team

House of Fame: Ο Στέφανος έφερε... παρεξηγήσεις στο σπίτι των σπουδαστών της Ακαδημίας, ανάμεσα σε δύο κορίτσια, τη Βένια και τη Μαριάννα. 

Τη... σπίθα άναψε ο make up expert Παντελής Τουτουντζής ο οποίος συγκέντρωσε όλους τους σπουδαστές και ήθελε να μιλήσει στη Βένια για το body language που επικαλούνταν τις προηγούμενες μέρες η κοπέλα, τονίζοντας ότι αποκαλύπτει τα πραγματικά συναισθήματα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Ο Τουτουντζής λοιπόν ανέφερε μία εικόνα που είδε με τον Στέφανο και τη Βένια αγκαλιά μέσα στο σπίτι, γεγονός που έκανε τη Μαριάννα να στενοχωρηθεί, κάτι που η τελευταία παραδέχτηκε ενώπιον όλων.

Η Μαριάννα όμως τόνισε ότι στενοχωρήθηκε, όχι επειδή νιώθει κάτι παραπάνω για τον Στέφανο από τη δυνατή φιλία που τους δένει ενώ και ο Στέφανος παρενέβη, λέγοντας πως με τη Βένια είναι μόνο φίλοι.

Η Βένια και η Μαριάννα λίγο αργότερα θέλησαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να μιλήσει η κάθε μία για τον τρόπο που "βλέπει" τον Στέφανο.

Οι δύο κοπέλες, αρκετά ήρεμες και με διάθεση να τα βρουν, μίλησαν ειλικρινά η μία στην άλλη και στο τέλος έδειξαν να τα βρίσκουν. Μάλιστα στο τέλος αγκαλιάστηκαν, αφήνοντας πίσω τους την όποια παρεξήγηση.

Δείτε τα όσα είπαν μεταξύ τους οι δύο κοπέλες στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved