Media

Ράδιο Αρβύλα: Η έντονη ενόχληση του Αντώνη Κανάκη με τα σχόλια του Παππά στο Survivor

Gossip-tv Team

Ράδιο Αρβύλα: Το περιστατικό μετά την ένωση των παικτών στην ίδια παραλία, εκτός από τους τηλεθεατές, ενόχλησε και την τηλεοπτική παρέα του Open.

Ο Αντώνης Κανάκης, πιστός στο ραντεβού με τους τηλεθεατές του Open, καθημερινά δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο από το χώρο της τηλεόρασης. Φυσικά, εκτός από την έκτακτη επικαιρότητα και τα νεότερα γύρω από τον κορονοϊό, τα ριάλιτι της tv έχουν κυρίαρχη θέση στην σκαλέτα της εκπομπής.

Οι Ράδιο Αρβύλα παρουσίασαν το πολυσυζητημένο απόσπασμα του Survivor από την επιστροφή του Αλέξη Παππά στην καλύβα της παλιάς του ομάδας.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα, ο παίκτης του Survivor ενοχλήθηκε έντονα, όταν οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας μετέτρεψαν σε... τουαλέτα, έναν σημαντικό χώρο για εκείνον και τον Τριαντάφυλλο.

Μάλιστα τα σχόλια του Αλέξη Παππά έφτασαν μέχρι τον ξεριζωμό της Σμύρνης, κάτι φυσικά που εκτός από τους τηλεθεατές ενόχλησε ιδιαίτερα και τον Αντώνη Κανάκη μαζί με τους συνεργάτες του.

«Έτσι, αυτή τη σύγκριση ακριβώς πρέπει να κάνουμε με την τουαλέτα που φτιάξατε στο Survivor με την Σμύρνη... Έλα Παναγία μου...»

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved