Media

Survivor: Τα μηνύματα που έκαναν την Χριστίνα Κεφαλά να ξεσπάσει σε κλάματα

Gossip-tv Team

Survivor: Σε αυτό το έπαθλο επικοινωνίας, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν στα μηνύματά των φίλων τους, ανοίγοντας έτσι μια συνομιλία μέσω chat.

Αγώνισμα επάθλου για τους παίκτες του Survivor 4. Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε στην παραλία τις δύο ομάδες, έτοιμες να ριχτούν στη "μάχη". Και αυτή την εβδομάδα, η ομάδα που θα ερχόταν πρώτη στο σκορ του αγωνίσματος, θα είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τα φιλικά του πρόσωπα.

Νικητές του αγωνίσματος αναδείχθηκαν οι μπλε παίκτες, οι οποίοι μάλιστα κατάφεραν να σημειώσουν μια μεγάλη ανατροπή στο σκορ. Σειρά είχε η επικοινωνία των παικτών με τα φιλικά τους πρόσωπα.

Η Χριστίνα Κεφαλά έλαβε μηνύματα από την κούκλα φίλη της, Φλωρεντία, με την παίκτρια του Survivor να ξεσπά σε κλάματα συγκίνησης.

Μάλιστα σε αυτό το έπαθλο επικοινωνίας, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν στα μηνύματά των φίλων τους, ανοίγοντας έτσι στο chat μια συνομιλία. Το λόγια αγάπης και υποστήριξης που έλαβε η Χριστίνα, έκαναν την παίκτρια του Survivor να ξεσπάσει σε κλάματα από τη συγκίνησή της...

«Θα σας δω όλους μόλις επιστρέψω. Πήρα πολύ δύναμη. Είστε η ζωή μου», έγραψε ως απάντηση η Χριστίνα Κεφαλά.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved