Media

YFSF all star: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο της αναβολής λόγω κορονοϊού

Gossip-tv Team

Θετικό κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε στο YFSF all star με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η χθεσινή (31-03) εγγραφή και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της αναβολή λόγω κορονοϊού! 

Η χθεσινή εγγραφή ακυρώνεται, καθώς κάποιο μέλος βρέθηκε θετικό στο rapid test που υπεβλήθη πριν από την έναρξη του γυρίσματος.

Και οι συντελεστές του Your Face Sounds Familiar all star πήγαν για μοριακό τεστ.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφεραν χθες την είδηση στον αέρα του Πρωινού!

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε στον αέρα του Πρωινού: «Γίνεται μία εξέταση τώρα! Δεν ξέρουμε αν θα βγει στον αέρα το YFSF, γιατί σήμερα είχαν το γύρισμα και βρέθηκε κάποιος θετικός στον κορονοϊό σε rapid test που του υποβλήθηκε και θα κάνουν και το μοριακό. Τα αποτελέσματα του μοριακού δεν έχουν βγει ακόμα…»! Και ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Αν το μοριακό είναι θετικό, δεν θα έχουμε γύρισμα μέσα στην εβδομάδα, άρα δεν θα έχουμε νέο επεισόδιο την Κυριακή… Πάνω απ’ όλα να είναι καλά οι άνθρωποι»!

Σήμερα, 1η Απριλίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο αυτής της αναβολής.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι η κάμερα του Happy Day είχε συναντήσει τους διαγωνιζόμενους έξω από το στούντιο λίγο πριν να ξεκινήσουν τις μεταμορφώσεις τους για το γύρισμα και υπογράμμισε: «Ας κάνει κάποιος ένα ευχέλαιο στο YFSF. Κάθε εβδομάδα έχουν και ένα κρούσμα. Παρασκηνιακά να σας πούμε ότι είχαν φθάσει σχεδόν όλοι στο γύρισμα και είχαν ξεκινήσει κάποιοι να ετοιμάζονται, όταν βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα στο πλαίσιο των rapid tests και είπαν σε όλους ο σώζων εαυτόν σωθήτω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved