Media

House of Fame: Άστραψε και... βρόντηξε ο Μεταξόπουλος: «Ο ενικός δεν χωράει εδώ μέσα»

Gossip-tv Team

House of Fame: Χαμός στο σπίτι της μουσικής ακαδημίας με τον Πάνο Μεταξόπουλο να αυξάνει τους τόνους τις φωνής του απευθυνόμενος στους παίκτες.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι οι σπουδαστές του House of Fame μιλάνε στον ενικό στους καθηγητές τους, κάτι που εξόργισε τον Πάνο Μεταξόπουλο.

Ο διευθυντής της μουσικής ακαδημίας είπε, μόλις αποχώρησε από το σπίτι ο Γιάννης Πλούταρχος: «Θα το θέσω σε όλους, γιατί πάλι άκουσα αυτόν τον ενικό “να σου πω Βασιλική μου, να σου πω Πέννυ μου”. Ο ενικός δεν χωράει εδώ μέσα. Δεν με ενδιαφέρει αν οι καθηγήτριες σας σας μιλάνε στον ενικό. Γνωριζόμαστε και από χθες ρε παιδιά; Και με μένα δεν τολμάει κανένας να μιλήσει στον ενικό».

Φανταζόσασταν στον ύπνο σας στο θα βλέπατε τον Πλούταρχο στο ένα μέτρο να σας κάνει διορθώσεις; Εγώ ούτε στο 50ο όνειρό μου. Από εδώ και πέρα αλλάζω σελίδα. Δεν καταλαβαίνετε έτσι, θέλετε να δείτε τον άλλο Μεταξόπουλο».

Τότε ο Άρης Βανταράκης του ζήτησε να του εξηγήσει τον λόγο που τον ενοχλεί να μιλάει με τις καθηγήτριες του στον ενικό, καθώς οι ίδιες του το έχουν επιτρέψει και τότε έξαλλος ο διευθυντής ακαδημίας του απάντησε πως την επόμενη φορά που θα του μιλήσουν στον ενικό, εκείνος θα τις ενημερώσει πως ο κύριος Μεταξόπουλος μου απαγορεύει να τους απευθύνει τον λόγο στον ενικό.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved