Media

The Bachelor 4: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη! Οι πρωταγωνιστές και το πρόσωπο - έκπληξη

Gossip-tv Team

The Bachelor 4: Η κινηματογραφική επιτυχία επιστρέφει, αυτή τη φορά με όλους τους άνδρες πρωταγωνιστές - Ποιο πρόσωπο από το GNTM θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη;

Μπορεί το lockdown να μην έχει τελειώσει, οι κινηματογραφικές παραγωγές όμως φαίνεται να προχωρούν τα σχέδιά τους, στην προσπάθειά τους να είναι όλα έτοιμα μετά την επιστροφή στην κανονικότητα, με ταινίες που θα συζητηθούν. Μία από αυτές και η ταινία Τhe Bachelor η οποία επιστρέφει με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές.

Την είδηση παρουσίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη Φωλιά των Κου Κου, όπου και είχε όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες για την κινηματογραφική επιστροφή...

«H ταινία που την τελευταία πενταετία κάνει θραύση στις μεγάλες οθόνες, επιστρέφει και όχι μόνο αυτό, αλλά επιστρέφει με ένα καστ που δεν το έχουμε ξαναδεί... Πάντα οι πρωταγωνιστές ήταν μια τετράδα της συμφοράς. Ήταν ο Απόστολος Τότσικας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Νίκος Βουριλιώτης», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τα γυρίσματα που ξεκινούν σύντομα...

«Στον δεύτερο και τρίτο κύκλο της ταινίας δεν ήταν πλέον ο Τότσικας, αλλά ήταν ο Μελέτης Ηλίας. Ενώ τώρα στο Bachelor 4 το οποίο ξεκινά γυρίσματα σε 2-3 εβδομάδες, θα είναι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, ενώ επιστρέφει και ο κύριος Τότσικας».

Όσο για το πρόσωπο - έκπληξη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παραδέχτηκε: «Έχει συζητήσει η Κάτια Ταραμπάνκο, αλλά δεν θα κάνει απλά guest. Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό που έρχεται».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο από την εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved