Media

Η Φάρμα: Έξαλλες οι γυναίκες στο σπίτι με την υποτιμητική ατάκα του Αρχηγού!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Μία ατάκα του Μπίλι στο συμβούλιο για την επιλογή του πρώτου μονομάχου απόψε, έφερε απίστευτη ένταση στο σπίτι καθώς οι γυναίκες παίκτριες δεν πίστευαν στα αφτιά τους. 

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο αρχηγός που αυτή την εβδομάδα είναι ο Βασίλης, ένας από τους νεότερους παίκτες του παιχνιδιού, έβγαλε για μονομάχο την τραυματισμένη Μαρία Φραγκάκη.

Όταν λοιπόν εκείνη είπε πως ναι, μεν σέβεται την απόφαση του αρχηγού όμως δεν της αρέσει και ιδιαίτερα το γεγονός ότι για ακόμα μία φορά είναι υποψήφια προς αποχώρηση γυναίκα και όχι άνδρας και πως οι γυναίκες είναι το ίδιο χρήσιμες με τους άνδρες μέσα στη φάρμα, καθώς διαφορετικά δεν θα τρεφόταν κανείς αφού εκείνες κρατούν το νοικοκυριό εκεί μέσα, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος είπε μία ατάκα που εκείνη θεώρησε υποτιμητική.

"Ένα φασόλι ανακατεύετε" είπε ο Μπίλι, κάτι που έκανε έξαλλη όχι μόνο τη Μαρία Φραγκάκη αλλά και όλο τον γυναικείο πληθυσμό μέσα στη φάρμα.

Αργότερα οι γυναίκες άρχισαν να μιλούν ψιθυριστά δείχνοντας ιδιαίτερα εκνευρισμένες με όσα είχε πει ο Αρχηγός λίγο πριν, με κάποιες μάλιστα να δείχνουν έτοιμες να αλλάξουν τους ρόλους μέσα στο σπίτι.

Δηλαδή να παραχωρήσουν το νοικοκυριό και το μαγείρεμα στους άνδρες για να αποδείξουν ότι τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά και όλα είναι απολύτως απαραίτητα για την ομαλή καθημερινότητα όλων των παικτών μέσα εκεί, αμφισβητώντας βέβαια με τη σειρά τους τις ικανότητες των αντρών στην κουζίνα.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι ακριβώς συνέβη στη Φάρμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved