Media

Survivor: Μαριαλένα – Σάκης: Ξεπλύθηκαν μαζί αγκαλιά, γιατί πίστευαν ότι οι κάμερες δεν καταγράφουν

Gossip-tv Team

Survivor: H αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής, Το Πρωινό! Αγκαλιάστηκαν ΜαριαλέναΣάκης στην πισίνα γιατί πίστευαν ότι οι κάμερες δεν γράφουν

Οι δύο πρώην έχουν έρθει κοντά μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης!

Αρχικά, στο αγώνισμα ασυλίας, ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κέρδισε ζήτησε από τους συμπαίκτες του να την αφιερώσουν στη Μαριαλένα και είπε χαρακτηριστικά: «Στη Μαριαλένα, μου λείπει πολύ συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Σάκης και η Μαριαλένα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στο νερό για να πλυθούν μιας και χθες, 5 Απρίλη, στο στίβο μάχης έπρεπε να κυλιστούν στις λάσπες για να περάσουν τα εμπόδια… και η κάμερα τους κατέγραψε να αγκαλιάζει ο ένας τον άλλον!

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που είναι πρώην παίκτης του survivor 1 και είναι στο πάνελ του πρωινού ανέφερε ότι εκείνη την ώρα οι κάμερες δεν γράφουν και οι δύο παίκτες δεν ήξεραν ότι η αγκαλιά τους καταγράφεται.

«Εδώ κανονικά δεν έχουμε κάμερες. Πλενόμαστε. Εκεί είναι η στιγμή που πλενόμαστε. Δεν έρχονται ποτέ κάμερες. Η κάμερα είναι στις τέντες πίσω και έχει ζουμάρει αρκετά» υπογράμμισε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved