Media

House of Fame: «Έσπασε» η Κόνη και παραδόθηκε στην αγκαλιά του Γιώργου - «Φρίκαρα...»

Gossip-tv Team

House of Fame: Ο Γιώργος Σπετσιώτης για άλλη μια φορά, στάθηκε στο πλευρό της, μόνο που εκείνη προβληματίστηκε ιδιαίτερα με τη στάση του

Όσο ο καιρός περνά, οι μαθητές της Μουσικής Ακαδημίας έρχονται όλο και πιο κοντά, με κάθε Live Show να απομακρύνει έναν από αυτούς. Στο νέο επεισόδιο του House of Fame παρακολουθήσαμε μια αρκετά δύσκολη στιγμή για την Κόνη, η οποία "λύγισε" πέφτοντας στην αγκαλιά του Γιώργου.

Να θυμίσουμε πως μερικά επεισόδια πριν είχαμε παρακολουθήσει τον Γιώργο να εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματά τους προς την Κόνη, με την ελπίδα να έρθουν πιο κοντά οι δυο τους.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος φαίνεται να προβλημάτισε αρκετά με τα λεγόμενά του την Κόνη η οποία και ήρθε σε δύσκολη θέση.

«Εγώ αυτή τη στιγμή, νιώθω ότι δεν είμαι άξια ούτε για να πω αυτό το τραγούδι. Γι΄αυτό και έχω μπλοκάρει τόσο πολύ. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...», είπε ξεσπώντας σε δάκρυα.

Στη συνέχεια η Κόνη ανέφερε μπροστά στην κάμερα...

«O Γιώργος, απ΄ότι μου είπε...ήθελε να του πω κάτι κάτι άσχημο, να τον πληγώσω για να με... ξεπεράσει ας πούμε. Εμένα αυτό με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση (...) Μετά ξέσπασα εγώ για τα δικά μου και με βοήθησε ο Γιώργος πάρα πολύ και το εκτιμάω πολύ αυτό. Ξέσπασα γιατί φρίκαρα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο από το House of Fame

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved