Media

Τεργιάκης: Ενημερώθηκε on air για την επιστροφή της Μενεγάκη - Η αποστομωτική ατάκα

Gossip-tv Team

Το Πρωινό: Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον συνεργάτη του εάν ακολουθήσει την Ελένη Μενεγάκη στο Mega, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν ξεκάθαρη...

Εδώ και αρκετό καιρό τα δημοσιεύματα ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να ετοιμάζει δυναμικό comeback, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα οι εκπομπές ανέφεραν πως η παρουσιάστρια βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει το νέο της συμβόλαιο το οποίο και θα σηματοδοτεί μια νέα τηλεοπτική εποχή στην καριέρα της.

Το πρωί της Πέμπτης 8/4 ο τηλεοπτικός σταθμός Mega εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία και μας ενημέρωσε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

"Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες", ανέφερε η ανακοίνωση του σταθμού.

Το Πρωινό του ANT1 σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις με τον Τάσο Τεργιάκη να καλείται να δώσει εξηγήσεις. Να θυμίσουμε πως ο γνωστός δημοσιογράφος, επί πολλά χρόνια υπήρξε στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, ενώ πλέον ανήκει στην πρωινή παρέα του ANT1.

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να "πειράξει" τον συνεργάτη του, ρωτώντας τον εάν ακολουθήσει την Ελένη Μενεγάκη στο Mega, μόνο που απάντησή τους ήταν ξεκάθαρη: "Εγώ θέλω να πω ότι τιμώ το συμβόλαιό μου και την υπογραφή μου"

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved