Media

Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτό ήταν το ρεπορτάζ που παρουσίασε λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του

Gossip-tv Team

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της άγριας δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του λίγη ώρα μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, με την οποία συνεργάζεται.

Ο αστυνομικός ρεπόρτερ λίγες ώρες πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες που δέχτηκε, είχε παρουσιάσει το δικό του ρεπορτάζ σχετικά με το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα.

Μετά το τέλος της εκπομπής ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε με το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση προς το σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άτομα με μοτοσικλέτα πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο πολλές φορές εξ' αποστάσεως ενώ στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες.

Το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του, ενώ το σημείο έξω από το σπίτι του έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Λίγο νωρίτερα στο μεσημεριανό δελτίο του Star η παρουσιάστρια με τρεμάμενη φωνή μετέφερε τη δυσάρεστη είδηση: «Κυρίες και κύριοι πάμε σε μία έκτακτη είδηση, εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον συνάδερφο, τον Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στα Νότια προάστια», ενώ ο Βάιος Σύρρος είπε: «ο θάνατος του αγαπητού συναδέρφου, του αστυνομικού συντάκτη, που χρόνια δουλεύαμε μαζί ήταν δολοφονική ενέδρα…». Δες το σχετικό απόσπασμα από την τελευταία του εμφάνιση στην εκπομπή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved