Media

Survivor: Έτσι αντέδρασε ο σύντροφoς της Βέλλη για το φημολογούμενο φλερτ με τον Μπάρτζη

Gossip-tv Team

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Love it, δίνοντας την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης

Μπορεί στο φινάλε να έμεινε με ελάχιστους συμπαίκτες στο πλευρό της, η Άννα Μαρία ωστόσο δεν διστάζει να μιλά ανοιχτά για όλους τους παίκτες του Survivor 4, δίνοντας μάλιστα ξεκάθαρες απαντήσεις σε όσα ακούστηκαν για την προσωπική της ζωή.

«Ο Νίκος ήταν από τους ανθρώπους που με κράτησαν πολλές φορές όταν ζορίστηκα, ήταν από τους ανθρώπους που όταν έφαγα όλη αυτή την κατηγορία από τον Αλέξη με στήριξε πάρα πολύ. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά και κοιμόμουν ανάμεσα τους και πολλές φορές ήρθαμε μούρη με μούρη, δεν ήταν προϊόν μοντάζ. Δεν μπήκα σε ένα παιχνίδι για να σχολιαστώ για κάτι τέτοιο. Δεν είχα την χαρά να γνωρίζομαι απέξω με τον Αλέξη», είπε για τις σχέσεις της με τον Νίκο Μπάρτζη.

Όσο για τον σύντροφό της, η Άννα Μαρία ξεκαθάρισε...

«Εγώ συζητούσα πολύ συχνά για τον σύντροφο μου, με όλους και με τον Νίκο και με τον Αλέξη στην αρχή. Δεν είχε παίξει ποτέ τηλεοπτικά, ο Αλέξης γνώριζε για τον σύντροφο μου και αυτό που έκανε, εγώ βρέθηκα να απολογούμαι για κάτι που δεν θα έπρεπε είτε ίσχυε, είτε όχι».

Και κατέληξε για την προσωπική της ζωή...

«Τον σύντροφο μου τον προβλημάτισε το γεγονός ότι δεν είχε επιλέξει να είναι σε αυτό τον χώρο και βαλλόταν καθημερινά. Εγώ δεν μπορούσα καν να το γνωρίζω, ούτε να τον προστατεύσω. Έπρεπε να χτίσει ένα τοίχος και να το ξεπεράσει, κάτι το οποίο έκανε μόνος του και πραγματικά το βρίσκω πάρα πολύ δυνατός από μέρος του».

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved