Media

Η Φάρμα: Μας έδωσε είδηση η Κολλιδά! Κέρδισε και αποκάλυψε το όνομα του συντρόφου της

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Ειρήνη Κολλιδά είναι ερωτευμένη και αποκάλυψε ανοιχτά  το πρόσωπο στο οποίο και έστειλε όλη της την αγάπη...

Στο νέο επεισόδιο της Φάρμας, παρακολουθήσαμε το αγώνισμα για την Αρχηγία της νέας εβδομάδας.

Το γράμμα το οποίο άφησε η Μαρία Φραγκάκη φεύγοντας υπέδειξε τον Θανάση Πάτρα, ενώ οι παίκτες ψήφισαν τον Βασίλη Μαντζουράνη. Οι δυο άνδρες θα έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο της Φάρμας, διεκδικώντας την Αρχηγία της εβδομάδας.

Ο πρώτος, ήταν και εκείνος που τα κατάφερε, αφού για άλλη μια φορά, ο Θανάσης Πάτρας εξασφάλισε την Αρχηγία του σπιτιού.

Για πρώτη φορά, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως κάθε εβδομάδα, ένας από αυτούς θα έχει την ασυλία, εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή του στο παιχνίδι.

Έτσι ο πρώτος που κέρδισε την ασυλία ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ακολούθησαν οι υπόλοιπες δοκιμασίες αλλά και το quiz των γυναικών. Εκεί η Ειρήνη Κολλιδά τα κατάφερε αφιερώνοντας τη νίκη της σε ένα πρόσωπο του οποίου το όνομα ξεκινά από (Σ). Ο παρουσιαστής άρχισε να μαντεύει το όνομα του συγκεκριμένου άνδρα, με την Ειρήνη Κολλιδά να παραδέχεται πως στη ζωή της υπάρχει κάποιος Σταμάτης.

"Στάθηκα τυχερή σήμερα αλλά η αλήθεια είναι ότι τις ήξερα σήμερα όλες τις ερωτήσεις. Να στείλω και μια καρδιά στο αγόρι μου", είπε η παίκτρια της Φάρμας.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved