Media

Survivor: Αυτή είναι η στρατηγική του Αλέξη Παππά – Δες ποιος τον ξεσκεπάζει!

Gossip-tv Team

Survivor: Είστε έτοιμοι να μάθετε τη στρατηγική που ακολουθεί ο Αλέξης Παππάς στο ριάλιτι;

Στην εκπομπή «Σου Κου Family» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Κοψιδάς και μίλησε για την αποχώρησή του, τους παίκτες και την εξέλιξη που έχει πάρει το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Κοψιδάς ανέφερε ότι ο Αλέξης Παππάς κάνει πολύ στοχευμένες κινήσεις με σκοπό να χτυπήσει του δυνατούς παίκτες παίζοντας με την ψυχολογία τους. Ο Αλέξης Παππάς έχει ξεκάθαρη στρατηγική, επεσήμανε!

«Παρά την πείνα κάποια άτομα έχουν πολύ ξεκάθαρη στρατηγική και αυτά που κάνουν είναι πολύ πράγματα στοχευμένα. Ο Αλέξης Παππάς αυτό που κάνει είναι πολύ στοχευμένο, δεν είναι ότι τον βάρεσε η πείνα, το κάνει εδώ και πολλούς μήνες» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του survivor!

Και πρόσθεσε: « «Χτυπάει» αυτούς που θεωρεί δυνατούς παίκτες, που μπορούν να πάνε μακριά. «Χτυπάει» στην ψυχολογία του άλλου αλλά πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να δει ο τηλεθεατής ότι αυτός που «χτυπάει» δεν είναι καλός άνθρωπος και να τον δει με άλλο μάτι».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Κόρομι που δεν έδωσε ούτε μία μπουκιά ψάρι στον Τριαντάφυλλο να φάει, ο Γιώργος Κοψιδάς τόνισε πως για να φτάσει σε αυτό το σημείο έχουν προηγηθεί πολλά που δεν έχουν δείξει οι κάμερες!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved