Media

Survivor: H αποκάλυψη της αδελφής του Σάκη για τη σχέση του με τη Μαριαλένα και τα δάκρυα!

Gossip-tv Team

Survivor: Η αδελφή του Σάκη Κατσούλη, η Μίνα Κατσούλη μίλησε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την εκπομπή Έλα Χαμογέλα και αποκάλυψε την αλήθεια για εκείνον και τη Μαριαλένα

Φυσικά η Μίνα Κατσούλη είναι η πιο φανατική θαυμάστρια του Σάκη και τον υποστηρίζει όσο δεν πάει και εννοείται πως δεν χάνει επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Όπως σχολίασε: «Το Survivor είναι καθαρά αγωνιστικό και από τώρα και μετά θα φαίνεται πιο πολύ, και αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς».

Η Μίνα Κατσούλη επίσης αποκάλυψε και λεπτομέρειες για τη σχέση του Σάκη με την πρώην αγαπημένη του Μαριαλένα τους οποίους βλέπουμε σε περιπέτειές τους στον μακρινό Άγιο Δομίνικο: «Ο Σάκης πριν μπει στο παιχνίδι δεν έβλεπε Survivor. Ο Σάκης είχε δηλώσει ότι πάει στο Survivor να βοηθήσει την μπλε ομάδα και την Μαριαλένα, την οποία ξέρει πάρα πολύ καλά και ότι μπορεί να της δώσει το κίνητρο να ανέβει αγωνιστικά ακόμα περισσότερα γιατί πιστεύει πολύ σ΄ εκείνη.

Ο Σάκης δεν έκανε αίτηση για να μπει στο παιχνίδι, τον πλησίασαν πολύ πριν μπει στο Survivor, του έκαναν μία πρόταση. Τον είχαν προσεγγίσει πριν και του είπαν ότι θέλουν να μιλήσουν μαζί του, γιατί έχουν ένα πρότζεκτ, πήγε μίλησε και τότε του είπαν ότι πρόκειται για το Survivor. Τον φώναξαν για το κάστινγκ, για τα αθλήματα, πήγε, πέρασε την πίστα και βγαίνοντας από εκεί, συναντήθηκαν με τη Μαριαλένα. Ο Σάκης δεν γνώριζε ότι η Μαριαλένα έχει δηλώσει συμμετοχή. Δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή ποια είναι η σχέση τους κι αν έχουν έρθει κοντά, δεν είμαι εκεί».

Η Μίνα παραδέχτηκε επίσης πως δεν της αρέσει καθόλου η αλληλεπίδραση μέσω των social media με χρήστες τους που εκφέρουν γνώμη για τον αδελφό της. Συγκεκριμένα σχολίασε:

«Δεν θέλω να διαβάζω τι γράφουν στα social για τον Σάκη. Όπως ξέρω εγώ τον αδελφό μου δεν τον ξέρει κανείς. Δεν πρόκειται να μπω να απαντάω σε όσα γράφουν, δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ».

Η Μίνα Κατσούλη προέβλεψε και την τετράδα του τελικού λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στην τελική τετράδα βλέπω τον Ηλία, τον Σάκη, τη Μαριαλένα και ενδεχομένως τον Τζέιμς».

Η Μίνα συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον αδελφό της και το ενδεχόμενο να επικοινωνούσε τώρα μαζί του: «Αν μιλούσα τώρα μαζί του, θα του έλεγα ότι είμαι υπερήφανη και τον αγαπάω πολύ και όταν γυρίσει εμείς θα είμαστε εδώ για εκείνον».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Μίνα Κατσούλη για τον Σάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved