Media

Μιχάλης Ρέππας: Η επιστροφή στην tv και ο λόγος που οι «Τρεις Χάριτες» δεν παίζουν σε επανάληψη

Gossip-tv Team

Ο Μιχάλης Ρέππας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night show και μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια, το νέο σίριαλ που θα προβληθεί από τη νέα σεζόν στο Mega και αναφέρθηκε και στις Τρεις Χάριτες και γιατί δεν προβάλλονται σε επανάληψη!

Για την επιστροφή στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια, είπε: «Έχουμε 25 χρόνια να γράψουμε τηλεοπτικό σενάριο. Ο Θανάσης και εγώ δεν θα αφήναμε εύκολα τους εαυτούς μας να πνιγούν έτσι. Από τη στιγμή που ο κορονοϊός έκλεισε την πόρτα του θεάτρου, είπαμε ότι θα κάνουμε τηλεόραση. Και επειδή θέλαμε να αισθανόμαστε δημιουργικοί και επειδή “τρέχαν” οι ανάγκες. Ήταν και ζήτημα ανάγκης. Δεν είμαι φιλοχρήματος αλλά πιστεύω στο χρήμα. Εγώ και ο Θανάσης δεν έχουμε διεκδικήσει ούτε μια δραχμή παραπάνω από αυτή που μας έδιναν. Είναι ένας δείκτης σοβαρός για τη ζωή το χρήμα. Η κοινωνία έχει ανάγκη το γέλιο και μου ζητάει να τη διασκεδάσω. Πολλές φορές ρωτάω τον Θανάση αν έχουμε κάνει και τίποτα πιο σημαντικό από τις Τρεις Χάριτες»!

Και υπογράμμισε: «Αν δεν ήταν ο κορονοϊός μπορεί να και να μην γράφαμε για την τηλεόραση. Δεν το θεωρώ κακό. Η ζωή σε οδηγεί εδώ ή εκεί ή παραπέρα. Αυτή είναι η αλήθεια. Η τηλεόραση θεωρώ ότι σε όλα τα επίπεδα είναι απάνθρωπη σε ωράρια και ανταγωνισμό. Είναι ένας χώρος ανεξέλεγκτος, που μπορείς να προσβάλλεις τον οποιονδήποτε για ένα λόγο που δε φαντάζεσαι, είναι πολύ σκληρό πράγμα, αλλά είναι και το πιο επιδραστικό».

Όσον αφορά το νέο σίριαλ, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, δήλωσε: «Έχω πολλή όρεξη να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αλλά φοβάμαι πάρα πολύ τι αποδοχή θα έχει η δουλειά, έχω χάσει τον ύπνο μου. Θα παίξω και εγώ. Το έργο είναι το “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι ο μπαμπάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου η μαμά. Εγώ θα κάνω τον θείο και η Μαρία Λεκάκη τη γυναίκα μου”. Έχω και τρομακτική αγωνία αλλά και πολύ μεγάλη λαχτάρα να βρεθώ με αυτούς τους ανθρώπους. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν τέλη Μαΐου».

Και ο Μιχάλης Ρέππας αναφέρθηκε και στην απαγόρευση προβολής σε επανάληψη της σειράς Οι Τρεις Χάριτες: «Το “Δις εξαμαρτείν” θα παίξει σε επανάληψη. Είχαμε ζητήσει να μην παίζονται σε επανάληψη “Οι Τρεις Χάριτες” για να μην φθείρονται. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν σωστή απόφαση. Μπορεί να το μετάνιωσα, μπορεί και όχι»!

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved