Media

Survivor: «Σίγουρα ο Σάκης έχει κάνει ερωτική πράξη στο παιχνίδι»

Gossip-tv Team

Survivor: Στην εκπομπή, Ευτυχείτε μίλησε  η sex editor, Ειρήνη Χειρδάρη η οποία ανέλυσε το προφίλ της σχέσης ΣάκηΜαριαλένας.

Η Ειρήνη Χειρδάρη μεταξύ άλλων τόνισε πως ο 30χρονος έχει προχωρήσει σε ερωτική πράξη μόνος του στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα είπε η sex editor: «Στην γλώσσα του σώματος αγαπιούνται. Όταν της μιλάει έχετε προσέξει που όλο σκύβει προς τα μπροστά; Στην γλώσσα του σώματος αυτό δηλώνει ουσιαστικά ότι θες να τον αγκαλιάσεις τον άλλον. Αν προσέξετε τον τρόπο που κοιμούνται αυτά τα δυο παιδιά μαζί, ο ένας γέρνει το πρόσωπό του προς τον άλλον, δηλαδή ακόμη και στον ύπνο έχει έννοια του τον άλλον. Φαίνεται πολύ ρομαντική ιστορία αλλά περισσότερο καψούρης φαίνεται ο Σάκης προς την Μαριαλένα... Είναι μία εν δυνάμει σχέση από την πλευρά της Μαριαλένας, εκείνη κρατά τα ηνία της σχέσης τους... Η Μαριαλένα έχει απίστευτο έλεγχο!»!

Και δεν δίστασε να πει: «Η Μαριαλένα είναι κι αυτή από την γενιά των νέων κοριτσιών που είναι λίγο πιο αγοροκόριτσα. Εγώ νομίζω ότι υπάρχει μια εν δυνάμει σχέση από την πλευρά της Μαριαλένας, δηλαδή αυτό φαίνεται. Σίγουρα αγαπιούνται πάρα πολύ και σίγουρα όλη η Ελλάδα θα τους ήθελε να είναι μαζί.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Σίγουρα ο Σάκης την φαντασιωθεί πολλές φορές την Μαριαλένα, σεξουαλική πράξη μόνος του έχει κάνει…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved