Media

Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης «έδωσε» στεγνά τον συνεργάτη του για το μήνυμα που έλαβε on air

Gossip-tv Team

Ράδιο Αρβύλα: Η διαφωνία των δύο ανδρών και το μήνυμα υποστήριξης στο κινητό τηλέφωνο του Χρήστου Κιούση...

Οι Ράδιο Αρβύλα, πιστοί στο ραντεβού τους με τους τηλεθεατές του Open tv ξεκίνησαν τη νέα εβδομάδα με όλα τα νέα της επικαιρότητας αλλά και τις πιο viral στιγμές της TV, τις οποίες και σχολίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Μάλιστα ο παρουσιαστής, αποφάσισε να αλλάξει το styling και να ξεφύγει από τα αγαπημένα του T-shirts με τα οποία και μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αντώνης Κανάκης επέλεξε γκρι κοστούμι σε κλασική γραμμή, μόνο που στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκε ο Χρήστος Κιούσης.

Ο μακροχρόνιος συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη, επέλεξε ένα αρκετά μοντέρνο πουκάμισο, το οποίο μάλλον δεν ενθουσίασε την παρέα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Χρήστος Κιούσης έλαβε μήνυμα υποστήριξης στο κινητό του τηλέφωνο: «Είσαι τόσο μπροστά που θα καταλάβουν την αξία που έχει το πουκάμισό σου, δυο χρόνια μετά», έγραφε το μήνυμα που έλαβε στο κινητό του.

Ενώ αμέσως ο Αντώνης Κανάκης "έδωσε" τον συνεργάτη του, καθώς το μήνυμα που έλαβε, μάλλον δεν ήταν και τόσο τυχαίο...

«Το να διαβάζεις τα μηνύματα που σου στέλνουν από την οικογένειά σου, δεν νομίζω ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα αυτό...» είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved