Media

Άγριες Μέλισσες: «Ο ρόλος μου θα τελείωνε στον δεύτερο κύκλο. Για τον τρίτο κύκλο δεν έχω συζητήσει»

Gossip-tv Team

Η Νεφέλη Κουλούρη η οποία υποδύεται την Δόμνα στις Άγριες Μέλισσες μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε για τις εξελίξεις της σειράς εποχής του ΑΝΤ1!

Η Δόμνα θα επιστρέψει στο Διαφάνι για να μάθει τι συνέβη με τον θάνατο του πατέρα της και πρόσθεσε ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για την τρίτη σεζόν της σειράς!

Η Νεφέλη Κουλούρη είπε μεταξύ άλλων: «Η Δόμνα μοιραία επιστρέφει στο Διαφάνι, ώστε να λυθεί όλο το μυστήριο με τον θάνατο του πατέρα της. Και βέβαια θα μάθει πως ο Μελέτης είναι παιδί βιασμού. Η Δόμνα ήρθε στη δεύτερη σεζόν και είχε συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Από εκεί και πέρα το τι θα γίνει, αφηνόμαστε όλοι στα χέρια της Μελίνας (Τσαμπάνη) και της τεράστιας φαντασίας της. Εγώ θα ήθελα για τη Δόμνα να έρθει η δικαίωση, να βρει την γαλήνη και την αγάπη αυτή η γυναίκα. Είναι μια πορεία προς τη δική της ενηλικίωση και προς τη συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων.»!

Και πρόσθεσε: «Νομίζω πως ωριμάζει πάρα πολύ η Δόμνα. Οπότε θέλω ένα φινάλε ανάλογο. Νομίζω πως η Δόμνα θα ήθελε να είναι με τον Κωνσταντή. Για τον τρίτο κύκλο δεν έχω συζητήσει. Ο ρόλος της Δόμνας θα τελείωνε στον δεύτερο κύκλο, εφόσον και η σειρά τελείωνε στον δεύτερο κύκλο. Από εκεί και πέρα, μπορεί ο ρόλος μου να τελειώσει εδώ και να κλείσει όμορφα. Για τον τρίτο κύκλο δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση» δήλωσε η Νεφέλη Κουλούρη.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved