Media

Survivor: Άννα Μαρία Βέλλη: Κι όμως υπάρχει παίκτης που είναι πρωταθλητής στο κλέψιμο φαγητού

Gossip-tv Team

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη απάντησε στην στήλη «10 και να καίνε» στο Love it σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης!

Αρχικά ανέφερε ότι δεν θα χαιρετούσε τον Αλέξη Παππά αν τον έβλεπε στον δρόμο, ενώ αποκάλυψε πως η Μαριαλένα έφυγε από την παρέα της, όταν έμαθε τι λέγεται έξω για εκείνους.

Συγκεκριμένα είπε: «Το πιο στενάχωρο που διαπίστωσα για συμπαίκτη μου είναι κάποια πράγματα που είπε η Μαριαλένα. Η Μαριαλένα αποχώρησε από την παρέα γιατί ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει έξω.»!

Και πρόσθεσε: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έπρεπε να αποφασίσω αν θέλω να ακούσω την καρδιά μου, ή πρέπει να παίξω το παιχνίδι με στρατηγική. O James δεν ήθελε να διώξει τον Σάκη. Η Μαριαλένα μας είχε πει πως ζορίζεται πάρα πολύ με όλη αυτή την κατάσταση και ο James είπε στη φίλη του, αν τη ζορίζει αυτό, να τον ψηφίσουμε. Με τον Νίκο μας έφεραν κοντά οι απόψεις μας.»!

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Υπάρχει παίκτης που είναι πρωταθλητής στο κλέψιμο φαγητού. Είναι από τη Μπλε ομάδα. Αλλά δεν θέλω να τον δώσω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας πολύ ευχάριστος χαρακτήρες για να τον παρακολουθείς από τους δέκτες σου, γιατί γελάς. Όταν ζεις 24 ώρες το 24ωρο μαζί του είναι πολύ-πολύ δύσκολος άνθρωπος. Αν έβλεπα στον δρόμο τον Αλέξη Παππάς δεν θα τον χαιρετούσα. Μου κόστισε η φιλία μου με τον James και τον Νίκο. Στις μερίδες φαγητού δεν έκλεβα, αλλά δεν είμαι και ζυγαριά».

Δείτε παραπάνω το απόσπασμα από την εκπομπή Love It!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved