Media

Survivor: H σύντροφος του Παππά βγήκε στο Πρωινό και έκανε την αποκάλυψη που δεν περιμέναμε

Gossip-tv Team

Survivor: Η Alessia Demetz η οποία είναι σύντροφος του Αλέξη Παππά, μίλησε στον ANT1, αποκαλύπτοντας τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο συναντήθηκαν για πρώτη φορά...

Εκτός Survivor 4 βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Αλέξης Παππάς. Το πρωί της Πέμπτης 22/4 η εκπομπή, Το Πρωινό παρουσίασε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την αποχώρησή του, ενώ υποδέχτηκε στην παρέα ένα πρόσωπο - έκπληξη.

Η Alessia Demetz η οποία είναι σύντροφος του Αλέξη Παππά, μίλησε στον ANT1, αποκαλύπτοντας τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις σκάλες ενός εμπορικού κέντρου...

«Στο Μόντε Κάρλο και στο κέντρο εκεί όπου υπάρχει ένα ιστορικό εμπορικό κέντρο, γνωριστήκαμε εκεί στις κυλιόμενες σκάλες. Ο Αλέξης ανέβαινε και εγώ κατέβαινα. Κοιταχτήκαμε και χαμογέλασε ο ένας στον άλλο. Εκείνος κρατούσε ένα μεγάλο κουτί το οποίο το άφησε και κατέβηκε τις σκάλες για να με βρει να με γνωρίσει», είπε για την πρώτη τους γνωριμία.

«Υπάρχει μια σχέση η οποία κράτησε μέσω τηλεφώνου, εξαιτίας της απόστασης. Κοιμόμασταν μαζί με το τηλέφωνο ανοιχτό. Είχαμε πει πως στις 25 Μαρτίου θα παντρευόμασταν», αποκάλυψε για την προσωπική τους ζωή με τους παρουσιαστές να μένουν άφωνοι στον τηλεοπτικό αέρα.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved