Media

Η Φάρμα: Οι κακές συνήθειες του Μπίλι και η αγανάκτηση της Δέδε - Όσα θα δούμε

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Τι συμβαίνει στο δωμάτιο των παικτών και ποια εξομολόγηση θα φέρει σε δύσκολη θέση του Μπίλι;

Όσο περνά ο καιρός, οι παίκτες της Φάρμας έρχονται όλο και πιο κοντά μεταξύ τους, σε σημείο μάλιστα που ξεχνούν ότι τους καταγράφουν οι κάμερες. Πιο συγκεκριμένα στα νέα επεισόδια που θα δούμε αυτή την εβδομάδα, ο Μπίλι βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τις αποκαλύψεις της Κάτιας Δέδε.

Μπορεί η συμπεριφορά του να είναι μια χαρά απέναντί της, ωστόσο η καθημερινή τους συμβίωση στο ίδιο δωμάτιο, δείχνει να έχει αρκετά... θεματάκια.

Περισσότερα παρουσίασε η εκπομπή το Πρωινό το οποίο η οποία ενημέρωσε τους τηλεθεατές του ANT1 για όσα θα προβληθούν σύντομα στις οθόνες μας...

«H Κάτια Δέδε η οποία δεν είχε καλή σχέση με τον Ιατρόπουλο, τώρα έχει μια συγκεκριμένη διαμάχη με τον Βασίλη γιατί μοιράζονται τον ίδιο χώρο και γιατί εκείνος κάτι κάτι πολύ προσωπικό που την ίδια την ενοχλεί», είπε η Φαίη Σκορδά παρουσιάζοντας το σχετικό βίντεο.

«Γενικά εδώ στην ομάδα είμαστε πολύ... ελεύθεροι. Ειδικά ο Μπιλάκος είναι πολύ ευάερος», παρουσιάζεται να λέει η Κάτια Δέδε. Ποια θα είναι η αντίδραση του Μπίλι και ποιες θα είναι οι επόμενες εκπλήξεις που θα δούμε στη Φάρμα.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved