Media

Survivor: Η Κεφαλά ψιθύρισε στον Μουτσινά το μήνυμα της Μαριαλένας στον Λιβάνη!

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Κεφαλά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, Καλό μεσημεράκι, και μίλησε για όλα και κυρίως βέβαια για το Survivor που το έζησε από πρώτο χέρι. 

Η Χριστίνα παραδέχτηκε ότι παρά το γεγονός ότι έχει επιστρέψει αρκετές μέρες από τον Άγιο Δομίνικο, τώρα άρχισε να συνέρχεται από ό,τι πέρασε μέσα στο παιχνίδι ενώ όταν κλήθηκε να μιλήσει για την πραγματική σχέση που τη συνέδεε παλιότερα με τον Σάκη Κατσούλη παραδέχτηκε ότι οι δυο τους ήταν για ένα διάστημα ζευγάρι, όμως όταν μπήκαν στο παιχνίδι είχαν ήδη χωρίσει. Και επειδή, όπως σημείωσε, δεν είχαν συνεννοηθεί να λένε τα ίδια, έλεγαν άλλα ο ένας και άλλα ο άλλος για τον σύντομο δεσμό τους.

Η Χριστίνα επίσης κάποια στιγμή είπε στον παρουσιαστή πως έχει ένα μήνυμα για τον Γιώργο Λιβάνη από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη το οποίο δεν θέλησε να πει δημόσια αλλά το ψιθύρισε στο αυτί του Νίκου Μουτσινά.

Η ίδια τόνισε: “Ο κύριος Λιβάνης δεν απαντάει σε μηνύματα, οπότε νομίζω ότι δεν θα το μάθει. Δεν το πιέζω άλλο. Δεν θέλω να εμπλέκομαι σε προσωπικά άλλων και ζωές. Έκανα το καθήκον μου αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο”, είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά.

Επίσης μίλησε για την πρόσφατη αποχώρηση του Αλέξη Παππά τονίζοντας πως είναι αρκετά χειριστικός και πως νόμιζε ότι ο κόσμος θα τον στηρίξει παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε.

Δείτε τι άλλο είπε η Χριστίνα Κεφαλά στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved