Media

Survivor: H Χριστίνα «ξαναχτυπά»: «Έστειλα μήνυμα στον Γιώργος Λιβάνη...»

Gossip-tv Team

Survivor: Τι αποκάλυψε για τον Σάκη και τη Μαριαλένα και τι δήλωσε για τον τραγουδιστή ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο;

Όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον Άγιο Δομίνικο σχολίασε η παρέα της εκπομπής, Love it. Στο πλατό της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε η Χριστίνα Κεφαλά η οποία και αναφέρθηκε στον Σάκη Κατσούλη και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη...

«Με τον Σάκη είχα κάτι. Το ξέρει πια όλη η Ελλάδα. Ο Σάκης είπε κάτι άλλο και δεν με προειδοποίησε να συνεννοηθούμε να πούμε τα ίδια. Δεν θα πω ψέματα για κανέναν λόγο. Πάντα θα λέω την αλήθεια. Ίσως να μην το διαχειριστήκαμε σωστά γι’ αυτό που ήθελε να προβάλει κι εκείνος. Από το πώς τον βίωσα στο παιχνίδι νομίζω ότι τη θέλει τη Μαριαλένα. Δεν παίρνω όμως, όρκο για κανέναν. Μπορεί να θέλει να το δείξει αυτό λίγο παραπάνω για τη δημοσιότητα», δήλωσε.

Η Χριστίνα ρωτήθηκε και για το μήνυμα που έστειλε η ίδια στον Γιώργο Λιβάνη, επιστρέφοντας από το παιχνίδι. Η πρώην παίκτρια μπορεί να μην αποκάλυψε τα όσα του έγραψε, ξεκαθάρισε πάντως πως απάντηση δεν έλαβε ποτέ από τον τραγουδιστή.

«Του είχα στείλει ένα μήνυμα στα social media, αλλά δεν μου απάντησε ποτέ. Δεν τον γνωρίζω και προσωπικά τον άνθρωπο. Δεν το έχει διαβάσει καν το μήνυμά μου. Η αλήθεια είναι πως δεν θα τον ενοχλήσω ξανά τον άνθρωπο. Μην βρω και τον μπελά μου», είπε η Χριστίνα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved