Media

Έλληνας τραγουδιστής: «Ήμουν αρνητής του κορονοϊού. Κολλήσαμε οικογενειακώς»

Gossip-tv Team

Έλληνας τραγουδιστής: Οι δύσκολες μέρες με covid-19 και τα σχέδια για την βάπτιση του γιου του...

Στην κάμερα του ANT1 και στο Πρωινό, μίλησε ο Γιάννης Τάσσιος. Ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο ίδιος και η οικογένειά του, όταν νόσησαν από κορονοϊό.

«Τι πρώτες ημέρες που έκανε η γυναίκα μου και η οικογένειά της το τεστ, βγήκαν όλοι θετικοί. Στην πορεία όμως των ημερών, αφού ήμουν στο σπίτι και σε καραντίνα, εκδηλώθηκε ο ιός και κόλλησα κι εγώ... Είναι σαν να έχεις μια γρίπη η οποία χτυπάει επί δέκα φορές. Είχαν κολλήσει, ο πεθερός μου, η πεθερά μου, η ξαδέρφη μου.... αρκετοί», είπε ο Γιάννης Τάσσιος.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει σύντομα στον γιο του, μιας και η βάπτιση είναι προγραμματισμένη για τις αρχές του φετινού καλοκαιριού.

«Έχουμε βρει όνομα για τον μικρό μας... Δημήτριος. Η γυναίκα μου θέλει να κάνει μια μεγάλη βάπτιση με πολλούς καλεσμένους, δεν γίνεται. Εγώ της είπα να γίνει η βάπτιση μεταξύ μας και μετά ας κάνουμε ένα μεγάλο τραπέζι, μόλις ανοίξουν τα πράγματα. Έχουμε προγραμματίσει την βάπτιση στις 5 Ιουνίου», είπε στο Πρωινό και στη Νάνσυ Παραδεισανού.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved