Media

Καλύτερα δε γίνεται: Γερμανού προς Τσουρό - «Λένε ότι θα φύγεις από κοντά μου»

Καλύτερα δε γίνεται: Στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ βρέθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε ο Κώστας Τσουρός μετά το δημοσίευμα περί αποχώρησης  από τον Alpha - Δείτε πώς απάντησε στη Ναταλία Γερμανού

H Ναταλία Γερμανού και η παρέα της, βρέθηκαν για άλλο ένα μεσημέρι Κυριακής στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται! Και αυτό το Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια και η ομάδα της είχαν φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια τη σκαλέτα της εκπομπής, αποκαλύπτοντας νεότερα για όλα τα hot νέα της showbiz και όχι μόνο.

Στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός μετά το δημοσίευμα που τον ήθελε να εγκαταλείπει τη θέση του δίπλα στη Ναταλία και να μετακομίζει στις εγκαταστάσεις του Μega. Κάτι το οποίο και δεν ισχύει, μιας και από την πρώτη στιγμή, ο δημοσιογράφος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα όσα ακούστηκαν για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Αγάπη μου είσαι ντυμένος στα κόκκινα, ελπίζω να είναι συμπτωματικό γιατί υπάρχουν κάτι ανησυχητικές φήμες που λένε ότι θα φύγεις από κοντά μου και θα πας σε άλλο κανάλι… Μη μου φύγεις...» είπε η Ναταλία Γερμανού, ενώ ο Κώστας Τσουρός απάντησε με ατάκα - όλο νόημα: «Κόκκινο είναι και το λογότυπο του Alpha».

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved