Media

Survivor: Έξω φρενών η μητέρα της Μαριαλένας με τον Σάκη: «Καταστρέφει την ψυχολογία της»!

Gossip-tv Team

Survivor: Έξαλλη η μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την παίκτρια να αποκαλύπτει ότι σκόπευαν με τον Σάκη να παντρευτούν και ανέφερε το περιστατικό που συνέβη μετά τον χωρισμό της με πρωταγωνιστές τον Σάκη Κατσούλη και… την Χριστίνα Κεφαλά!

Μέναμε μαζί με τον Σάκη δύο χρόνια συζούσαμε, είμασταν οικογένειες Πάσχα, Χριστούγεννα κτλπ. Του είχα κάνει σκηνικό γιατί η Χριστίνα έκανε ένα giveaway στο Instagram, την είχε βγάλει φωτογραφία στην πολυθρόνα μου. Του έστειλα μήνυμα και του λέω αύριο έρχομαι να πάρω τα πράγματα μου από το σπίτι και πες την κοπέλα σου ότι από αύριο δεν θα έχει πολυθρόνα να ποζάρει», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Η εκπομπή, Το Πρωινό, και ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχας επικοινώνησε με τη μητέρα της Μαριαλένας, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, η οποία επιβεβαίωσε αυτά που είπε η κόρη της για την προσωπική της ζωή...

«Επιβεβαιώνω απόλυτα όσα είπε χθες το βράδυ η Μαριαλένα. Μαζί πήγαμε με την κόρη μου και πήραμε τα πράγματα ο Σάκης καταστρέφει την ψυχολογία της για μια ακόμη φορά.», είπε η μαμά της Μαριαλένας!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved