Media

Survivor: Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη! Αυτός είναι ο λόγος που η παραγωγή αύξησε τους σεκιούριτι

Gossip-tv Team

Survivor: Οι παίκτες αποχωρούν, το ριάλιτι επιβίωσης σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη.

Ο Γιώργος Κοψιδάς μιλώντας το πρωί της Τρίτης (27-04) στην εκπομπή Happy Day αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που η παραγωγή αύξησε τους σεκιούριτι.

«Συμβαίνει να κλέβουν κάποιοι και το καταλαβαίνω γιατί η πείνα είναι τεράστια. Δεν νομίζω ότι το καλλιεργεί η παραγωγή. Η παραγωγή όταν είδε ότι πολλά παιδιά πήγαιναν για να κλέψουν φαγητό, έβαλαν επιπλέον σεκιούριτι. Όταν πεινάς γίνεσαι εφευρετικός. Ο Πάνος Καλίδης ήταν "μανούλα" για να εφεύρει τρόπους για να κλέβει», είπε ενώ αποκάλυψε πότε οι παίκτες λαμβάνουν το χρηματικό ποσό για το οποίο έχουν συμφωνήσει κατά την είσοδό τους στο ριάλιτι.

«Ο καθένας κάνει διαφορετικό συμβόλαιο. Γνωρίζω ότι εξοφλείται κάποιος τελείως ένα μήνα μετά την αποχώρηση του. Είναι ανάλογα τη συμφωνία», είπε.

Όσο για το αν είχε πάρει κάποιες συμβουλές από παλαιότερους παίκτες πριν μπει στο παιχνίδι;

«Πριν μπω στο παιχνίδι πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη Σπαλιάρα για συμβουλές, μου είπε πολλά. Μπήκα έχοντας 180 ευρώ στην τσέπη. Δεν πήρα κρυφά χρήματα μαζί μου», αποκάλυψε.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved