Media

Αλέξης Παππάς: Ποιο Bachelor; Δεν φαντάζεστε για πού τον προορίζουν στον ΣΚΑΙ

Αλέξης Παππάς: Όπως ήταν αναμενόμενο το όνομά του ακούστηκε έντονα γύρω από διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το Bachelor, μιας και στον Alpha αναζητούν τον επόμενο εργένη...

Εκτός Survivor βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Αλέξης Παππάς. Ο πολυσυζητημένος παίκτης, αποχώρησε από το ριάλιτι, έτοιμος να απαντήσει σε όσα δεν έδειξαν ποτέ οι τηλεοπτικές κάμερες.

Όπως ήταν αναμενόμενο το όνομά του ακούστηκε έντονα γύρω από διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το Bachelor, μιας και στον Alpha αναζητούν τον επόμενο εργένη για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι.

Περισσότερα αποκάλυψε το Πρωινό του ANT1 το οποίο είχε όλο το ρεπορτάζ για την πρόταση που θα δεχθεί σύντομα ο Αλέξης Παππάς.

«Στον ΣΚΑΙ ετοιμάζουν την επόμενη σεζόν μια καινούργια καθημερινή σειρά η οποία έρχεται από την Πορτογαλία και το σενάριο θα είναι διασκευή και σε αυτή τη σειρά μάλιστα το σενάριο θα επιμεληθεί η Ντέλα Φώσκολου. Έχουμε πολλά χρόνια να τη δούμε στην Ελληνική μυθοπλασία. Στη σειρά αυτή και για τον ρόλο του ... κακού σκέφτηκαν να προτείνουν τον Αλέξη Παππά. Το ραντεβού αυτό για τη νέα σειρά θα γίνει αμέσως μετά το Πάσχα.»

Όσο για το ενδεχόμενο να δούμε τον Αλέξη Παππά στο Bachelor...

«Αυτά που ακούστηκαν για το Bachelor δεν έχουν καμιά σχέση διότι ο Αλέξης Παππάς δεσμεύεται με εξάμηνη σύμβαση με την Αντζούν μίντια και χωρίς την άδεια της εταιρίας, δεν μπορεί να κάνει καμία επαγγελματική κίνηση», ανέφεραν στο Πρωινό του ANT1.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved