Media

Survivor: H Μαριαλένα έστειλε μήνυμα στους τηλεθεατές - «Μην τον λυπάστε»

Gossip-tv Team

Survivor: Φανερά ενοχλημένη η παίκτρια του ριάλιτι με την στρατηγική του James Καφετζή αλλά και τον κολλητό του, Νίκο Μπάρτζη...

Στα άκρα οι σχέσεις των παικτών στον Άγιο Δομίνικο. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πρωταγωνίστησε ξανά στο νέο επεισόδιο του Survivor πετώντας τα "βέλη" στον James Καφετζή για την κλίκα του με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Η στρατηγική είναι το μεγαλύτερο όπλο του James εδώ μέσα. Με ενοχλεί ο τρόπος του, είναι ειρωνικός πολλές φορές, έχει έπαρση και στην αρχή ήταν πολύ έντονο αυτό. Τώρα, ίσως επειδή έχει πάρει κάποια μηνύματα, έχει αλλάξει λίγο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Έτσι είναι ο James», είπε η Μαριαλένα.

Στη συνέχεια η Μαριαλένα θέλησε να αφυπνίσει τους τηλεθεατές, στέλνοντας μήνυμα: «Τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα. Θεωρώ ότι δεν είναι πραγματικοί φίλοι, από την πλευρά του Νίκου μόνο εκείνος νιώθει φίλος του James, αλλά τον χρησιμοποιεί... Μην τον λυπάστε, είναι στρατηγική και είναι μια στρατηγική του James αυτή. Θέλει να είναι μόνος του με τον Νίκο ως μειονότητα για να τον στηρίξετε σε μια επόμενη ψηφοφορία».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved