Media

Survivor: Ο Κατσούλης «έδωσε» την αλήθεια για τη σχέση του με τη Μαριαλένα

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης πάνω στη χαρά του για τη νίκη της ομάδας του, αποκάλυψε το σχέδιό του για τη Μαριαλένα και εκείνον μετά το παιχνίδι

Σενάριο τηλεοπτικής σειράς, θυμίζει το story του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε μαζί στον Άγιο Δομίνικο, όταν η παραγωγή αποφάσισε να εντάξει τον 30χρονο επιχειρηματία ανάμεσα στους νέους παίκτες του Survivor 4.

Τα πρώτα πλάνα από την είσοδό του στο παιχνίδι, αλλά και οι πρώτες του κουβέντες με τη Μαριαλένα έγιναν viral στα social media, μέχρι που στην υπόθεση προστέθηκε και ο Γιώργος Λιβάνης, όταν τα δημοσιεύματα και οι δηλώσεις τρίτων, τον ήθελαν να βρίσκεται σε φλερτ με την παίκτρια του ριάλιτι, λίγο καιρό πριν εκείνη μπει στο παιχνίδι.

Στην πορεία του Survivor, ο Σάκης και η Μαριαλένα ήρθαν αρκετά κοντά, τόσο κοντά, που αρκετοί από τους τηλεθεατές θεωρούν δεδομένη την επανασύνδεσή τους.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor και λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος για την Ασυλία, ο Σάκης Κατσούλης μίλησε έξω από τα δόντια, αποκαλύπτοντας πως όλα ήταν έτοιμα για μια δεύτερη προσπάθεια της σχέσης του, μέχρι τη στιγμή που η Μαριαλένα ξεκίνησε τις... δυσκολίες.

"Υπήρξε μια πρόταση στη Μαριαλένα για του χρόνου το Πάσχα, μιας και έχουμε κάνει δυο φορές Πάσχα μαζί. Φιλικά; Σαν ζευγάρι; Κανείς δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί η πορεία μας μετά το παιχνίδι... Αλλά μου το έπαιξε δύσκολη και επειδή έχει αρχίσει να με κουράζει που είναι τόσο δύσκολη θα περιμένω να τελειώσει το παιχνίδι και θα τα πούμε τότε"¨, δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης εκφράζοντας έτσι την επιθυμία του να γίνουν ξανά ζευγάρι.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved