Media

Μαίρη Μηλιαρέση: «Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για να μεγαλώσω το μωράκι μου»

Gossip-tv Team

Η Μαίρη Μηλιαρέση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση, για τις προτάσεις που δεν ήρθαν ποτέ και αναφέρθηκε στις τηλεπωλήσεις.

Αρχικά η Μαίρη Μηλιαρέση είπε: «Τον Νοέμβριο του 1996 γέννησα την Σοφίνα και η πρόταση από το Mega ήταν να κάνω πρωινό. Καλή πρόταση αλλά είπα όχι. Για να κάνω πρωινό έπρεπε να λείπω από το πρωί ως το βράδυ. Δεν υπήρχε περίπτωση μία στο εκατομμύριο να αφήσω το παιδί το οποίο μόλις είχα γεννήσει να μεγαλώσει μόνο του, με νταντάδες και με γιαγιάδες. Δεν πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό μου να αφήσω το παιδί.»!

Και πρόσθεσε: «Η Σοφίνα μεγάλωσε αλλά πες μου εσύ πως να μπεις ξανά μέσα στη δουλειά… Δεν είχα τις άκρες, τις παρέες κλπ. Εγώ εξαφανίστηκα. Μετά ήταν δύσκολα. Χτύπησε το τηλέφωνο σε μια πολύ άσχημη κατάσταση. Έκανα πρωινό στο Tempo, έφευγα το πρωί και γυρνούσα το βράδυ και όταν έκλεισε το κανάλι δεν πληρώθηκα ποτέ. Ήταν πολύ κακή στιγμή.»!

Και δεν δίστασε να πει: «Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για να μεγαλώσω το μωράκι μου. Ήταν σαν μια κακή σχέση ερωτική, την άφησες για κάτι άλλο και μετά σου έκανε νάζια. Δεν το μετάνιωσα ποτέ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved