Media

Στη Φωλιά των Κου Κου: Με μισή ώρα καθυστέρηση βγήκαν στον αέρα, Καραβάτου - Κατσούλης

Στη Φωλιά των Κου Κου: Το πρωί της Τετάρτης 5/5 οι τηλεθεατές  αναζητούν το δίδυμο Καραβάτου - Κατσούλη. Τι συνέβη με το Star;

Με δυσκολίες και απρόοπτα φαίνεται πως επέστρεψαν οι παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών στα τηλεοπτικά πλατό. Μετά την διακοπή του Happy Day (το οποίο πέρασε σε διαφημίσεις, χωρίς να επιστρέψει) οι τηλεθεατές του Star το πρωί της Τετάρτης αναζητούσαν την Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη.

Η Φωλιά των Κου Κου απουσίαζε από το ζωντανό πρόγραμμα του Star με τον σταθμό να δείχνει σε επανάληψη ένα από τα επεισόδια του Shopping Star.

Με μισή ώρα καθυστέρηση και συγκεκριμένα στις 09:30, o Κρατερός και η Κατερίνα καλημέρισαν τους τηλεθεατές, φανερά αγχωμένοι για τον μειωμένο χρόνο που θα είχαν στην εκπομπή, προκειμένου να παρουσιάσουν όλη τη θεματολογία που είχαν ετοιμάσει για τους τηλεθεατές.

Η Φωλιά των Κου Κου επέστρεψε αλλά κανείς από τους συνεργάτες και παρουσιαστές δεν έδωσε απαντήσεις για την καθυστερημένη "Καλημέρα" στους τηλεθεατές. Μέχρι στιγμής πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο στούντιο από το οποίο βγαίνουν οι πρωινές εκπομπές, Alpha & Star υπήρξε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα.

Οι παρουσιαστές του Star ωστόσο δεν θέλησαν να περάσουν σε λεπτομέρειες.

Δείτε το παραπάνω βίντεo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved