Media

Survivor: Αυτές είναι οι κοπέλες του James και του Κόρομι - Η μια πιο όμορφη από την άλλη!

Gossip-tv Team

Survivor: H Μπλε ομάδα το έπαθλο επικοινωνίας. Είδαμε για πρώτη φορά τις συντρόφους του James Καφετζή και του Γιώργου Κόρομι.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας μετά την νίκη του πολυπόθητου επάθλου επικοινωνίας μετέβησαν στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για να απολαύσουν τα βίντεο των αγαπημένων τους προσώπων.

Εκεί είδαμε για πρώτη φορά την κοπέλα του Γιώργου Κόρομι, ο οποίος δεν είχε μιλήσει ποτέ του ανοιχτά για την σχέση που διατηρεί.

Η Τίνα, σύντροφος του Κόρο είπε στην κάμερα: "Μου λείπεις πάρα πολύ και περιμένω να γυρίσεις νικητής για να συνεχίσουμε αυτή την υπέροχη ζωή που έχουμε φτιάξει. Σε αγαπώ πολύ".

Ενώ την εμφάνισή της στην κάμερα έκανε και η σύντροφος του James Καφετζή, Maxine, η οποία του είπε: Θέλω να σου πω πόσο περήφανη είμαι για σένα, για το πόσο μακριά έχεις φτάσει και για αυτά που έχεις πετύχει. Σε παρακαλώ μείνε δυνατός και κοίτα μπροστά. Γύρνα πίσω ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα πριν από δυο χρόνια. Ανυπομονώ να σε κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το καλοκαίρι και να σε δω. Πολλή αγάπη".

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved