Media

Η εξομολόγηση της Ελένης Ράντου: «Είχα φοβηθεί τότε πολύ γιατί νόμιζα ότι τρελαίνομαι»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Ράντου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τhe 2night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεοπτική της επιστροφή, την καραντίνα, τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος και περιέγραψε τη μάχη της με την κατάθλιψη!

Η ηθοποιός ανέφερε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος: «Αυτό που ζήσαμε αποκάλυψε και αυτά που έγιναν αλλά και το πως το αντιμετώπισε ο κόσμος. Ήταν μια στιγμή που εξέθεσε τους πάντες. Υπήρξε πολύ σκοτάδι. Κάτι που με θυμώνει πολύ είναι ότι ένα θέμα που είναι θέμα κοινωνίας, έγινε θέμα προβλήματος του θεάτρου. Είτε είσαι καλλιτέχνης είτε όχι, είναι το ίδιο κακό να συμβαίνουν.»!

Μάλιστα, η Ελένη Ράντου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είπε: «Αν δεν υπήρχε η καραντίνα, μπορεί και να μην ξαναέκανα τηλεόραση. Ζορίζομαι γιατί ότι μαθαίνεις στο θέατρο, πρέπει να το ξεχάσεις όταν κάνεις τηλεόραση.».

Και δεν δίστασε η ηθοποιός να αποκαλύψει: «Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη. Είχα φοβηθεί τότε πολύ γιατί νόμιζα ότι τρελαίνομαι. Αλλά με τα χρόνια κατάλαβα πολλά. Αν δεν τη φοβηθείς και την κάνεις εργαλείο… Η κατάθλιψη μου έμαθε τα πιο σοφά πράγματα. Είμαι βαθιά μοναχικός άνθρωπος. Είμαι αγοραφοβική Όταν πλακώνουν οι φοβίες, πλακώνουν όλες μαζί. Ήμουν σε μια καθιστική διαμαρτυρία και ξαφνικά ένιωσα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω.»!

Δείτε την εξομολόγηση της Ελένης Ράντου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved