Media

House of Fame! Η αλλαγή στην εμφάνιση του Αρσενάκου έφερε επικές ατάκες στο Live

Gossip-tv Team

House of Fame! H Ελένη Φουρέιρα σχολιάζοντας τις εμφανίσεις των τεσσάρων κριτών παρατήρησε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Γιώργου Αρσενάκου...

Με μια σπαρταριστή ατάκα σχολίασε το ντύσιμό του στο live του «House of Fame» ο Γιώργος Αρσενάκος, όταν η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε πως απόψε κάνει τη διαφορά καθώς φοράει... λευκό πουκάμισο και όχι κάποιο σκούρο χρώμα όπως και μας είχε συνηθίσει.

Ο CEO της Panik έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στα live, τόσο με τα εύστοχα σχόλια και τις ατάκες του, όσο και με τις ενδυματολογικές του επιλογές. Κάθε Παρασκευή έχει επιλέξει να εμφανίζεται με tailored made κοστούμια και εντυπωσιακά custom made αξεσουάρ, όπως το δαχτυλίδι με το logo της Panik που δεν αποχωρίζεται ποτέ και μοναδικά μανικετόκουμπα, σε styling που επιμελείται ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Αυτή την εβδομάδα, o Γιώργος Αρσενάκος δεν εμφανίστηκε με total black ή black & white look όπως στα προηγούμενα live, αλλά με μπλε, γεγονός που σχολιάστηκε δεόντως. «Είναι επειδή άνοιξε η εστίαση! Αν ανοίξει και η μουσική, θα βάλω λευκό», απάντησε με το ευρηματικό του χιούμορ, χαρίζοντας μία σπαρταριστή στιγμή στο live!

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved