Media

Survivor: Βόμβα στους κόλπους του ριάλιτι επιβίωσης! Ο Μπόγδανος θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς!

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται με το ένα... πόδι εκτός reality καθώς σύμφωνα με αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου ο δυνατός παίκτης έχει αιτηθεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι. 

«Έκανα χθες το βράδυ ένα μίνι-ρεπορτάζ. Το διάβασα στο Ίντερνετ και το επιβεβαίωσα κι εγώ, ότι ο Ηλίας Μπόγδανος έχει αιτηθεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, αλλά πιέζει την παραγωγή να φύγει και η παραγωγή προσπαθεί να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, γιατί είναι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού.

Εγώ το επιβεβαίωσα από πολύ έγκυρη πηγή. Το επιβεβαίωσα από κάποιον που είναι εκεί. Μέσα-μέσα» είπε ο Κωσταντίνος Βασάλος, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής Έλα Χαμογέλα όπου το αποκάλυψε.

Το συγκεκριμένο παρασκήνιο δεν το γνώριζε ούτε η φίλη του Ελένη Βουλγαράκη η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές για τον Ηλία και τον χαρακτήρα του.

Η είδηση αυτή την τάραξε καθώς δεν γνωρίζει τους λόγους που έχει αποφασίσει κάτι τέτοιο ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης και ίσως και μεγάλο φαβορί για την τελική πεντάδα.

Δείτε τι αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved