Media

House of Fame: Νέες συγκρούσεις στο σπίτι - Η στάση της Φένιας γίνεται πάλι θέμα συζήτησης

Gossip-tv Team

Η εβδομάδα στο House of Fame La Academia ξεκινά με την αξιολόγηση των εμφανίσεων του live concert της περασμένης Παρασκευής από τους καθηγητές.

Ποια ήταν η χειρότερη εμφάνιση;

Ποιος νιώθει αδικημένος;

Η στάση και ο τρόπος της Βένιας εξακολουθεί να αποτελεί θέμα συζήτησης και αφορμή για νέες συγκρούσεις μέσα στο σπίτι του House of Fame.

Να θυμίσουμε πως την Παρασκευή ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος ως μέλη της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής βρέθηκαν πιστοί στις καρέκλες τους για να αξιολογήσουν τις επιδόσεις των σπουδαστών, οι οποίοι για πρώτη φορά πέρα από τα solo τραγούδια τους κλήθηκαν να ερμηνεύσουν και ντουέτα.

Η παρουσιάστρια του House of Fame καλησπέρισε κριτές, καθηγητές και τηλεθεατές, περνώντας σε ανακοινώσεις για την πορεία του talent show αλλά και την διπλή αποχώρηση που θα δούμε στο επόμενο Live.

«Όσο φτάνουμε προς τον τελικό τα πράγματα αλλάζουν. Δεν θα υπάρχει πλέον ασυλία. Δεν θα υπάρχει μαθητής της εβδομάδας. Την επόμενη Παρασκευή θα έχουμε την πρώτη διπλή αποχώρηση. Έτσι είναι οι κανόνες. Αυτό σημαίνει ότι απόψε οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν θα είναι τρεις, αλλά τέσσερις. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως θα πρέπει να τα πάτε πολύ καλά απόψε», είπε η Ελένη Φουρέιρα.


Δείτε το τρέιλερ παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved