Media

Survivor: H Μπρεάζου απάντησε πρώτη φορά στο εάν ήταν ζευγάρι με τον Μπόγδανο

Gossip-tv Team

Survivor: Η γνωριμία τους πριν το ριάλιτι, η συνεργασία τους στο YFSF και οι φήμες για την προσωπική τους ζωή...

Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar. Η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία ήρθε φέτος για τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος συμμετέχει με επιτυχία στο Survivor 4. Μπορεί ο τραγουδιστής να μη βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο από την αρχή του ριάλιτι, κατάφερε ωστόσο να προσαρμοστεί γρήγορα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Πλέον, ο Ηλίας μετρά αρκετό διάστημα στην παραλία του Survivor και η αλήθεια είναι πως έχει βρει αρκετούς υποστηρικτές από τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ.

Να θυμίσουμε πως λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, ο Ηλίας αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου την οποία και γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Η κάμερα του Alpha συνάντησε μια καλή φίλη του Ηλία, την Τάνια Μπρεάζου με την οποί και είχαν βρεθεί μαζί στον προηγούμενο κύκλο του YFSF με τις φήμες μάλιστα να τους θέλουν, εκείνη την εποχή, ζευγάρι!

Η Τάνια Μπρεάζου αποκάλυψε: «Δεν συμβαίνει κάτι. Δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας. Ήμασταν απλώς φίλοι. Ο Ηλίας είναι ένα πολύ καλό παιδί και κάναμε όλοι μαζί παρέα πέρσι. Οπότε δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved