Media

Survivor: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Κόρο - Τρόμαξαν οι συμπαίκτες του

Gossip-tv Team

Survivor: Δεύτερος αγώνας ασυλίας με τους πανηγυρισμούς να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο - H απίστευτη αντίδραση του Γιώργου Κόρομι...

Διανύει σίγουρα μια δύσκολη εβδομάδα, καθώς μετά από αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Κόρομι βγήκε για πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας -και μετά την ήττα της Μπλε ομάδας- ο Κόρο άκουσε για πρώτη φορά πως είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Είχε προηγηθεί μια έντονη διαφωνία των δύο ομάδων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζουν οι παίκτες στις επιτυχίες τους στα αγωνίσματα.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor οι παίκτες μπήκαν σε σκέψεις και συζητήσεις σχετικά με το ποιος θα ήταν ο δεύτερος υποψήφιος. Η ώρα του αγωνίσματος ασυλίας έφτασε και ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δύο ομάδες στην παραλία. Κόκκινοι και Μπλε ρίχτηκαν ξανά στη μάχη με κοινό σκοπό τη νίκη της δεύτερης ασυλίας.

Λίγο πριν το φινάλε του αγωνίσματος ο Γιώργος Κόρομι θέλοντας να στηρίξει την ομάδα του, άρχισε από νωρίς τους πανηγυρισμούς, οι οποίοι μάλιστα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Δείτε το παραπάνω βίντεο από το νέο επεισόδιο του Survivor.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved