Media

Το Πρωινό: «Έχουν αρχίσει να φεύγουν οι παίκτες και το Survivor χάνει το ενδιαφέρον του»

Gossip-tv Team

Το Πρωινό: Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τον Νίκο Μπάρτζη και οι βαριές ατάκες για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Όλα τα νεότερα από Survivor σχολίασαν το πρωί της Πέμτης 13/5 στο Πρωινό του ANT1. Μετά την αποχώρηση του James Καφετζή και οι υπόλοιποι παίκτες εκφράζουν πλέον ανοιχτά την κόπωσή τους, αλλά και την ψυχολογική πίεση στην οποία βρίσκονται, έπειτα από τόσους μήνες στο παιχνίδι.

Μια είδηση - βόμβα κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Νίκος Μπάρτζης ίσως είναι ο επόμενος που θα βρεθεί εκτός Survivor και όχι με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Την ίδια ώρα πονοκέφαλος επικρατεί στους ανθρώπους της παραγωγής μιας και οι παίκτες φαίνεται να λιγοστεύουν πιο σύντομα από ότι θα υπολόγισαν για την πορεία του παιχνιδιού μέχρι τον μεγάλο τελικό ο οποίος και προγραμματίζεται για τις αρχές του Ιούλη.

Ο Γιώργος Λιάγκας παρακολουθώντας τα πλάνα από τον Άγιο Δομίνικο ανέφερε...

«Τα παιδιά έχουν αρχίσει να φεύγουν από το Survivor και τα νούμερα, ενός πολύ πετυχημένου πρότζεκτ, μην παρεξηγηθώ, έχουν αρχίσει και υποχωρούν. Έχει χάσει το ενδιαφέρον του σε σχέση με τους χαρακτήρες και τώρα είναι κυρίως το αγωνιστικό κομμάτι ας πούμε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Γίνεται το αντίθετο. Συνήθως σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όσο φτάνουν προς τον τελικό, το ενδιαφέρον του κόσμου αυξάνεται, σε σχέση με την αρχή που δεν ξέρεις καλά τους χαρακτήρες», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved