Media

Προβληματισμένη η Αντελίνα on air: «Κανονικά ο παρουσιαστής δεν πρέπει να παίρνει θέση...»

Gossip-tv Team

Σου Κου Family: Η καλεσμένη της εκπομπής έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει on air και να δηλώσει τον θαυμασμό της προς παίκτη του Survivor...

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε καλεσμένη στο Σου Κου Family. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο αλλά και την αποχώρηση του James Καφετζή.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία και δηλώνει φανατική του James θέλησε να τοποθετηθεί στον αέρα της εκπομπής, καθώς θεώρησε πως γύρω από τη συμμετοχή του στο Survivor υπήρξε ένας "πόλεμος" από τους αντιπάλους του...

«Κανονικά ο παρουσιαστής δεν πρέπει να παίρνει θέση, εγώ πάντα παίρνω θέση. Παρόλο που δεν έχουμε μια καθημερινή εκπομπή, θέλω να πω ότι στεναχωρήθηκα πάρα μα πάρα πολύ, επειδή με ρωτάει και ο κόσμος για το πώς αισθάνθηκα που έφυγε ο James. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Στεναχωρήθηκα γιατί στην αρχή το πήρα και το έβαλα και λίγο μέσα στη ζωή. Δηλαδή λέω... κοίταξε να δεις, αυτοί οι "άλλοι" που υπάρχουν και στην καθημερινότητά μας και πόσοι "άλλοι" υπάρχουν που παλεύουν για να μην προχωρήσεις, να μην πας καλά, να σε κάνουν να κάτσεις πίσω, λέω μέσα μου "Τα κατάφεραν;"»

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved