Media

Survivor: James Καφετζής: «Συγκινήθηκα με τα σχόλια του κόσμου, έκλαιγα μέσα στο αεροπλάνο»

Gossip-tv Team

Survivor: Ο James Καφετζής έφτασε χθες στην Ελλάδα νωρίς το μεσημέρι και το ίδιο απόγευμα έτυχε πολύ θερμής υποδοχής στο νησί του, τη Ρόδο από τους συγγενείς, τους φίλους και τους φαν του. 

Ο πρώην παίκτης, όπως παρακολουθήσαμε όλοι προς έκπληξή μας, είχε τέτοια υποδοχή στην κεντρική πλατεία στο Φαληράκι στη Ρόδο που μείναμε όλοι άφωνοι με τις εκδηλώσεις του κόσμου που φανατισμένα φώναζε τα αγαπημένα συνθήματα της μπλε ομάδας, των λιονταριών, στην οποία αγωνίστηκε ο James από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο James γνωρίζοντας ότι βάσει συμβολαίου που έχει υπογράψει με την παραγωγή του Survivor δεν πρέπει να μιλήσει καθόλου για το παιχνίδι και ό,τι αφορά σε αυτό, δεν κατάφερε να κρατήσει το στόμα του εντελώς κλειστό.

Όταν άκουσε μία δημοσιογράφο που επίμονα τον ρωτούσε διάφορα την ώρα που κατευθυνόταν από την αίθουσα αφίξεων στο αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο, τον ρώτησε και για την αγάπη του κόσμου, εκείνος είπε φορτισμένος συναισθηματικά: "Συγκινήθηκα με τα σχόλια του κόσμου, έκλαιγα μέσα στο αεροπλάνο".

Πού να ήξερε ότι λίγη ώρα αργότερα θα έβλεπε και έμπρακτα αυτή την αγάπη του κόσμου να εκφράζεται προς το πρόσωπό του καθώς στον ουρανό της Ρόδου έπεφταν πυροτεχνήματα αλλά και καπνογόνα.

Δείτε το βίντεο με τη μία και μοναδική δήλωση του James αμέσως μόλις πάτησε το πόδι του επί ελληνικού εδάφους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved