Media

Ελένη Μενεγάκη: Η πρόταση σε Ζαρίφη και Κουτσογιαννόπουλο για συνεργασία και τα «αγκάθια»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη προετοιμάζει και στήνει την νέα της εκπομπή στο MEGA και έχει αρχίσει να προσεγγίζει τους επιθυμητούς μέλλοντες συνεργάτες της. 

Όπως μας έχει συνηθίσει η όμορφη παρουσιάστρια όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στην τηλεόραση, ναι μεν θέλει να δώσει χώρο σε νέα πρόσωπα όμως δύσκολα αλλάζει τους "πυλώνες" της όπως είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που είναι ο μακροβιότερος συνεργάτης της και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Μόνο που και στις δύο περιπτώσεις, η Ελένη αντιμετωπίζει κάποια μικρά "αγκάθια" σε ό,τι αφορά την επανάληψη αυτών των συνεργασιών από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, η Κατερίνα Ζαρίφη στις πρώτες αυτές συζητήσεις με την Ελένη ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά της θα είναι η σειρά στην οποία θα παίζει, "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" που θα προβάλλεται στο Mega και μάλιστα πρότεινε να μην είναι καθημερινή η παρουσία της στην εκπομπή της Ελένης αλλά δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Όσο για τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, μπορεί η φιλία του με την Ελένη να είναι πάνω από όλα, όμως, δεν παύει να ανήκει στο δυναμικό του Alpha πάνω από 16 χρόνια και έτσι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφήσει την τηλεοπτική του στέγη για το Mega, έστω και αν πρόκειται για τα μάτια της Ελένης.

Όσο για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου που φέτος παρακολουθούμε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, τα πράγματα δεν είναι και τόσο πολύπλοκα και έτσι είναι πολύ πιθανόν του χρόνου να τη δούμε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved