Media

GNTM: Πρόσωπο - έκπληξη συζητά για την κενή θέση της Βίκυς Καγιά

Gossip-tv Team

GNTM: Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις προετοιμασίες για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι - Τα σχέδια του Star και το πρόσωπο που εντυπωσίασε τους ιθύνοντες.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν στο Star τον σχεδιασμό των τηλεοπτικών προγραμμάτων για την ερχόμενη σεζόν. Στο επίκεντρο φυσικά η αποχώρηση - βόμβα της Βίκυς Καγιά από το team του GNTM.

Η λαμπερή παρουσιάστρια με πετυχημένη καριέρα στο modeling παραμένει στο κανάλι του Star αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του λαμπερού σόου, Dancing with the stars.

Την ίδια ώρα τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν για το πρόσωπο το οποίο θα καλύψει το κενό που άφησε πίσω της η Βίκυ Καγιά στο ριάλιτι μοντέλων.

«Επικρατέστερη είναι η Αγγελική Τσιώνου, χωρίς να το κλειδώνουμε(...) Έχει υπάρξει όμως και κάποιου είδους επικοινωνία και με τη Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφαμε πριν, το καινούργιο δηλαδή πρόσωπο το οποίο δεν έχουμε δει τηλεοπτικά. Δεν είναι στις προδιαγραφές για αυτό που γνωρίζουμε ότι ψάχνουν στο star», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα.

«Το Star δεν επιβεβαιώνει κάποια κρούση, θα πούμε ωστόσο πως έχει υπάρξει μια επικοινωνία», συμπλήρωσε η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved