Media

House of Fame: Άστραψε και... βρόντηξε η Πέννυ Μπαλτατζή: «Ντροπή σου για αυτό που έκανες»

Gossip-tv Team

House of Fame: Με εντάσεις και απογοητεύσεις ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για τους σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας του ΣΚΑΪ.

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα οι καθηγητές του House of Fame βρέθηκαν με τους σπουδαστές για να αξιολογήσουν τις επιδόσεις τους στο live concert της Παρασκευής (14/4).

Εκεί βρέθηκε η Πέννυ Μπαλτατζή αλλά και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος για να κάνουν την κριτική τους στους παίκτες, βλέποντας παράλληλα το βίντεο με τις εμφανίσεις τους.

Στο... στόχαστρο βρέθηκε η Μαριάννα Κάρα, η οποία δεν τα πήγε καθόλου καλά στο live της Παρασκευής, και τα πράγματα έκανε χειρότερα, όταν ανέφερε ότι έλαβε τους μείον τέσσερις βαθμούς γιατί ήθελε να προστατεύσει το αγόρι της, Στέφανο Πιτσινιάγκα.

Στα λόγια αυτά αντέδρασε όπως ήταν φυσικό, η Πέννυ Μπαλτατζή και της απάντησε: «Αλήθεια για τον Θεό. Δεν ήσουν καλή ούτε στις πρόβες. Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Δεν ξέρω αν σε αδικώ. Δεύτερον αυτό που είπες στην κυρία Γαρμπή ήταν τόσο άσχημο που ντράπηκα. Ήταν αγενές, έπαθα ζημιά. Την ανεπάρκειά σου την βάφτισες ότι έκανες κόλπο για να μην… Για την σχέση που εσύ η ίδια έχεις πει ότι δεν θέλεις να την χρησιμοποιείς. Ντροπή σου που το έκανες για να καλύψεις την ανεπάρκειά σου».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved