Media

House of Fame: Ο Στέφανος παραδέχτηκε τον έρωτά του - Η αντίδραση της Μαριάννας τον απογοήτευσε!

Gossip-tv Team

House of Fame: Η αποκάλυψη του Στέφανου Πιτσινίαγκα για τον μεγάλο έρωτα που ζει για την Μαριάννα Κάρα έφερε "σύννεφα" στην μεταξύ τους σχέση στο σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας.

Η Μαριάννα δείχνει να είναι πολύ πιεσμένη, έπειτα από τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα από την κριτική και τους καθηγητές της Ακαδημίας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαχειριστεί ορισμένα θέματα.

Η παίκτρια ρωτήθηκε αν την επηρεάζει αρνητικά στην εξέλιξή της η σχέση της με τον Στέφανο κι εκείνη προτίμησε να απομακρυνθεί και να πάρει για λίγο τον χρόνο της.

«Θέλω να προσπαθήσω να αφιερώσω χρόνο και συγκέντρωση για τη δουλειά. Δεν είναι εύκολο, πονάει», είπε η Μαριάννα στον Στέφανο.

Λίγο αργότερα, ο Στέφανος, μιλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας του House of Fame, αποκάλυψε: «Περίμενε να μου το πει πριν από τον ημιτελικό; Νιώθω πολύ άσχημα. Νιώθω ότι την έχω επηρεάσει να μην πηγαίνει καλά. Υποτίθεται ότι είμαι ο άνθρωπός της. Θα χαρώ να μάθω αν είμαι εγώ αυτός που την επηρεάζει. Αυτή τη βδομάδα θα κρατήσω απόσταση και θα χαρώ να πάει πολύ καλά την Παρασκευή. Την πάτησα, είμαι ερωτευμένος πρώτη φορά».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved