Media

Το Πρωινό: Αποκάλυψη on air: «Οι Αντετοκούνμπο δεν είχαν ούτε μαξιλάρι να κοιμηθούν»!

Gossip-tv Team

Στο Πρωινό μίλησε με τον ιδιοκτήτης της φημισμένης καφετέριας απέναντι από το γήπεδο που πρωτόπαιξε μπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και προέβη σε αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1! 

Αφού η ομάδα ανέφερε αναφέρθηκαν λεπτομέρειες για την ταινία, τον προϋπολογισμό και τους επικρατέστερους ηθοποιούς, στη συνέχεια μίλησαν με τον κ. Γιάννη Τζίκα, ιδιοκτήτη του καφενείου «Κιβωτός», στα Σεπόλια. Απέναντι από το καφενείο, ήταν το γήπεδο μπάσκετ στο οποίο «αναδείχθηκε» το ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήταν «θαμώνας» στην «Κιβωτό», όπως και τα αδέλφια του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κύριος τζίκας, οι Αντετοκούνμπο πέρασαν δύσκολες στιγμές, όταν ζούσαν στα Σεπόλια, λέγοντας ότι «κι εγώ και πολλοί άλλοι άνθρωποι βοηθούσαμε την οικογένεια Αντετοκούνμπο. Είναι γεγονός ότι ο Γιάννης και τα αδέλφια του δεν είχαν παπούτσια να φορέσουν. Τα δύο παιδιά δεν είχαν ούτε μαξιλάρι να κοιμηθούν… Υπήρχαν μέρες που πείνασαν, αλλά ποτέ δεν έκαναν αλητείες» και πρόσθεσε «ο Γιάννης και ο Θανάσης και τα αδέλφια τους περνάνε από εδώ και θυμούνται αυτό που τους είπα, δεν ξεχνάνε από πού ξεκίνησαν».

Απαντώντας αν στις επισκέψεις του κάνει κανέναν «καλό λογαριασμό» στο μαγαζί του, είπε «Εδώ δεν έχει πληρώσει ποτέ ούτε τώρα θα πληρώσει. Εγώ τον ευχαριστώ πολύ, γιατί μου έχει δώσει τρεις φανέλες του».

Δείτε όλα όσα είπε παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved