Media

Θανάσης Ευθυμιάδης: Αυτός είναι ο λόγος που αρνείται να παίξει σε κάποια σειρά!

Gossip-tv Team

Καλεσμένος ήταν ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τον διαφορετικό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια αλλά και για τις δύο κόρες του.

Αρχικά είπε ο ηθοποιός: «Προτείνουμε στα παιδιά τον τρόπο ζωής και ακολουθούν ότι θέλουν. Τα παιδιά είναι ελεύθερα. Στην αρχή ήμουν εγώ ο περίεργος που δεν έτρωγα κρέας και ψάρι και μια μέρα, έρχονται και μου λένε ότι η Ariana Grante, την οποία γουστάρουν πολύ, είναι vigan. Οπότε καταλαβαίνω και τον ρόλο που έχουν τα πρότυπα. Σε εμάς ήταν αυτές που κάπνιζαν, έπιναν, ενώ τώρα τα πρότυπα είναι vigan. Έχουν ερεθίσματα για να μην θεωρούν τον πατέρα τους τρελό».

Και τόνισε: «Έρχονται προτάσεις και το πρώτο πράγμα που ρωτάω είναι αν αφήνει το έργο κάποιο αισιόδοξο μήνυμα. Δεν θα με ένοιαζε μια τεράστια παραγωγή που θα τάιζε τον κόσμο θλίψη και φόβο. Αρκετά έχουμε ζήσει και υποφέρει όλοι μας. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Είναι χρήσιμα, δεν ζω με αέρα, απλώς οι σπατάλες για εμένα έχουν τελειώσει, δεν μου χρειάζονται. Κάποτε για εμένα έπαιζε πρώτο ρόλο η αμοιβή, τώρα είναι το αισιόδοξο μήνυμα. Αν είναι μια δουλειά με πολλά λεφτά χωρίς αισιόδοξο μήνυμα δεν θα την κάνω».

Δείτε παραπάνω το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved