Media

Η Φάρμα: Έντονος ερωτικός καβγάς ανάμεσα σε Κυριακή και Ντούπη! Έξαλλος μαζί της!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Η Κυριακή Κατσογρεσάκη αυτή την εβδομάδα είναι αρχηγός αλλά μάλλον ο Ντούπης δεν είναι και πολύ ευτυχισμένος γι' αυτό. 

Η νέα αποστολή, η οποία είναι άκρως απαιτητική, έχει φέρει στα όριά τους όλους τους τηλεοπτικούς αγρότες και η αλήθεια είναι πως το άγχος τούς έχει κυριεύσει.

Πρώτα απ' όλα την Κυριακή η οποία θέλει με κάθε τρόπο να είναι επιτυχημένη η αποστολή πιέζει για αυτό όλους τους συμπαίκτες της, ανάμεσά τους βέβαια και τον Ντούπη ο οποίος ομολογουμένως είναι καλός μάστορας και ξέρει πώς να φτιάξει μία κατασκευή.

Αυτή τη φορά η αποστολή είναι να φτιάξουν στον κήπο μία ξύλινη μικρή πισίνα για να χαίρονται τις βουτιές τους στο μέλλον όλοι μαζί. Η κατασκευή αυτή είναι πραγματικά πολύ δύσκολη και έχει ταλαιπωρήσει τους πάντες, ειδικά τον Ντούπη ο οποίος συνεχώς βρίσκεται από πάνω για να τα καταφέρει.

Σε κάποια στιγμή όμως και ενώ η ένταση από την πολλή δουλειά ήταν στο... κόκκινο, η Κυριακή του είπε κάτι που τον ενόχλησε. Ο Ντούπης δεν θέλησε να κρατήσει το στόμα του κλειστό αλλά με επιθετικότητα απάντησε στην Κυριακή η οποία με τη σειρά της, και θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα άρχισε να γίνεται... γατούλα.

Κάτι που μάλλον εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον Ντούπη ο οποίος μην μπορώντας να ελέγξει τα νεύρα του αποφάσισε να απομακρυνθεί για λίγο από το σημείο της κατασκευής και την Κυριακή προκειμένου να δώσει τέλος σε αυτόν τον εκνευρισμό.

Δείτε απόσπασμα από τον ερωτικό καβγά της Κυριακής με τον Ντούπη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved